OUR SERVICESAttefallshus

Att ha ett fristående hus på tomten är riktigt populärt. Om du drömmer om ett attefallshus för åretruntboende eller förråd så kan vi hjälpa dig. Vi bygger nämligen nyckelfärdiga hus som går att anpassa efter dina önskemål.

Anlita oss gärna för totalentreprenad. Vi har ett stort kontaktnät med alla underleverantörer som behövs för arbetet. Dessutom är vi behöriga att installera såväl el som VVS till ditt nya hus.

Har du en tom fläck i trädgården där du vill ha ett litet hus? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.
WHOLE HOME RENOVATION
Uisque molestie, arcu et iaculis mollis orci lacus facilisis pede, non euismod arcu ante quis massa ea tamquam salutandi nec.
KITCHEN REMODELING
Et legimus adipisci his. Vocent facilisis theophrastus et sed. Ea ignota mnesarchum intellegam qui verear neglegentur.
BASEMENT FINISHING
Morbi eget libero ac tortor fringilla faucibus. Cras dolor integer sapien quisque fringilla vivamus sed lacus id urna facilisis tempus.
BATHROOM RENOVATION
Feugiat consectetuer ne mea, exerci accusata at eam, gloriatur vituperata no sea. Mazim fabellas salutandi mea cu omnes.
byggande av hus

Vi bygger nyckelfärdiga attefallshus

Att bygga ett nyckelfärdigt hus är ett stort projekt och det är mycket som ska klaffa. När vi bygger hus erbjuder vi därför totalentreprenad. Det innebär ett enkelt och smidigt projekt för dig som kund eftersom du kan lämna över allt ansvar till oss. Med totalentreprenad ser vi till att ordna med material, hantverkare och allt annat som krävs när nyckelfärdiga hus ska konstrueras från grunden.

Vi tar oss an alla sorters projekt, såväl hus i lösvirke som färdiga modellhus som monteras på plats. Ett färdigt modellhus går ofta lite snabbare att få färdigt medan ett hus i lösvirke ofta blir något billigare. Om du väljer ett hus i lösvirke så finns det inga begränsningar för hur det ska se ut eller vilka funktioner det ska ha. Vi kan konstruera såväl ett kallförråd som ett värmeisolerat åretruntboende i din nya byggnad på tomten.

Attefallshus och bygglov

Du kan bygga ett attefallshus på tomten utan att behöva ansöka om bygglov. Du ska dock göra en anmälan till byggnadsnämnden innan du sätter igång.

Följande regler gäller för ett extrahus utan krav på bygglov:

  • Huset får vara max 30 m2.
  • Det får inte stå närmare tomtgränsen än 4,5 meter.
  • Den maximala takhöjden är 4 meter från mark till taknock.
konstruktion
Välj mellan färdiga attefallshus eller egen modell

Det finns en stor mängd husleverantörer som designar och tar fram små komplementbostäder till villatomter. Meckbygg samarbetar med många olika husleverantörer så att du ska få ett stort utbud att välja mellan. På så vis blir det enkelt att hitta en modell och en planlösning som verkligen passar dina behov.

Vi kan presentera olika förslag på framtagna modeller och dessutom ta fram helt egna nya modeller. Oavsett vad du föredrar så kan du få ett nyckelfärdigt hus att flytta in i.

Fundera på vilka behov du har och hur du vill att huset ska se ut både inuti och utanpå. Precis som när du bygger ett vanligt hus så måste allt från planlösning och panel bestämmas. Om du vill ha ett åretruntboende i huset så måste du dra in el och vatten, något som ökar såväl kostnad som tidsåtgång.

Kundanpassade lösningar

Hos Meckbygg sätter vi alltid våra kunder i fokus. Det är ju trots allt ditt drömhus som vi bygger. Alla våra lösningar är därför helt kundanpassade och justerbara utefter dina önskemål. Vill du skräddarsy huset och ändra fönsterplaceringen? Vill du ha speciella materialval i hela huset? Då fixar vi det!

Det går att göra många ändringar även på nyckelfärdiga attefallshus. För många av våra kunder är det av högsta vikt att det nya huset smälter in i omgivningen och matchar huvudbyggnaden. Vi är därför flexibla och anser att det mesta går att lösa. Hör av dig till oss för att få reda på mer om hur vi kan gå tillväga för att anpassa och bygga ditt nya attefallshus.

Spara pengar med ROT-avdraget

Ett attefallshus kan kosta allt från några hundra tusen till över en miljon kronor. De parametrar som spelar in är bland annat valet av leverantör, byggföretag, material och markarbete. Dessutom varierar priset beroende på om du vill ha ett färdigt modellhus eller ett hus i lösvirke.

Du kan sänka slutsumman genom att använda ditt ROT-avdrag. Då kan du spara 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år.

Meckbygg erbjuder projekt till både löpande kostnader och fasta kostnader. Vi drar dessutom av ROT-avdraget direkt på din faktura och ansöker om det preliminära avdraget åt dig hos Skatteverket. På så sätt får du ett billigare och smidigare husbygge.

Maintenance

Whether you want to update your current design or complete remodeling, we can quickly and efficiently fix any issue.

How Much Does It Cost

National Average$45,376
Typical Range$18,473 - $74,728
Low End$3,700
High End$150,000
byggande av hus

Pålitliga och kompetenta hantverkare

Meckbygg är en byggfirma med stor yrkesstolthet och lång erfarenhet av byggbranschen. Vi är måna om att alltid göra ett bra jobb och bli klara i tid. Därför erbjuder vi en leveranstrygghet med bland annat veckorapporteringar under byggets gång. Vi har även en Nöjd Kund-garanti för att du ska känna att du har anlitat ett seriöst och pålitligt byggföretag.

Vi och våra underleverantörer har all den kompetens och kunskap som krävs för att färdigställa ett nyckelfärdigt hus. Givetvis har vi hantverkare till samtliga moment och dessutom behörighet att koppla in såväl el som VVS.

Kontakta oss gärna för att få en gratis offert. Du kan även klicka dig runt på vår hemsida för att läsa mer om våra tjänster och dessutom kika på våra referenser.

LÅT OSS ARBETA IHOPinfo@meckbygg.se

ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se
ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se