Meckbygg AB vill skapa en trygg miljö med mycket förtroende

Vi är måna om att göra ett bra jobb


OM OSS & VÅR HISTORIA

Historik

Rasmus Meck började som traditionell snickarlärling 2004 för ett litet bolag i Lund. Här fick han lära sig allt som en snickare egentligen behöver kunna. Totalrenovering av äldre villa i Barsebäck, Altankonstruktion i västra hamnen i Malmö, praktik på finsnickeri, och lite andra bar och design jobb. 2005 började han jobba i Norge och byggde bl.a. kontorslokaler åt Skanska och Nutec, renovering av balkonger, Hisschakt och Industrilokaler. 2007 Flyttade han tillbaks till Sverige och började jobba med att montera balkonger i Danmark i några månader och sedan över till husrenoveringar i Ängelholm med takbyten, fönsterbyten, bastu o altandäck och renovering av pub och restaurangen Peppes Bodega. 2008-2009 Började han jobba på ett företag som specialiserat sig på uterum och inglasningar. Rasmus Meck har jobbat inom ett väldigt brett området och skaffat sig ett nätverk av kontakter inom många branscher, Meckbygg AB är en dröm som Rasmus haft under många år att skapa en sida där hela hans nätverk av kontakter kan samlas och samordna alla slags tjänster efter behov.

Leveranstrygghet

Meckbygg AB vill skapa en trygg miljö med mycket förtroende för både företagare och privatpersoner. Vi sätter alltid era önskningar främst och utgår ifrån dom i våra bedömningar. MBH jobbar inom service och har skaffat sig en lång erfarenhet om kundservice. Vi förstår kunders oro över olika situationer och vi vill därför ha så tydliga linjer som möjligt. Blandannat har vi veckorapportering där vi alltid har samlat våra arbetade timmar och korta notiser om vad vi arbetar med på vilken dag. Extra arbeten eller moment som inte ingått i ett projekt förs ned i rapporteringen och tillkommer som tilläggsarbeten.

Nöjd Kund Garanti

För att ni som våra kunder ska känna förtroende för oss så har vi satt lite hårdare press på oss själva och våra underentreprenörer. Vi har något som vi kallar Nöjd Kund Garanti. Vi är måna om att göra ett bra jobb, visa god förståelse och samspel och bibehålla långa goda relationer. När ni beställer oss på löpande timkostnad har ni som vår kund möjlighet att byta underentreprenör om ni anser att denna inte är tillräckligt duktig för arbetet med omedelbar verkan och utan att behöva betala för den dagen. Det sätter större press på oss att tillhandahålla kvalité och att ni skall känna trygghet i att vi är ett seriöst byggföretag som alltid vill utföra arbetet så att ni känner er nöjda.Vid ett sånt fall skall detta meddelas via telefon och skriftligen via mail där ni förklarar vad ni är missnöjda med så att vi kan bli bättre. Det börjar gälla från datumet mailet skickades.

Rot- och rutavdragets storlek

Skattereduktion för rot- och rutarbeten medges med halva arbetskostnaden men sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år. Vi ansöker om ditt preliminära Rot- och rutavdrag och begär utbetalning från Skatteverket. Tänk på att det inte inkluderar material utan endast arbetskostnaden. Läs mer på Skatteverket.

Amahus11 & Rahus11

Amahus11 Står för allmän- material- och arbetsbeskrivning och är en serie av referensböcker som ges ut av AB Svensk Byggtjänst. Dessa kompletteras med RA som står för Råd och Anvisningar och uppdateras vart tredje år. Vid frågeställningar så utgår vi från dessa böckerna. Dom innehåller som dom beskriver opartiska tips och moment om hur man skall bedriva en byggprocess.

© 2019 Meckbygg AB