Fönsterbyte i Helsingborg

Byt ut gamla fönster och spara på uppvärmningen

Gamla fönster behöver bytas ut och nya tåliga glasrutor behöver monteras. Genom att installera moderna fönster i hela huset blir det enklare att hålla dem rena, något som leder till ökat ljusinsläpp. Dessutom är nya modeller bättre isolerade och  leder till billigare uppvärmning av huset.

Meckbygg monterar fönster i alla material, former och storlekar. Vi hjälper dig att köpa in rätt modeller och att montera dem. Kontakta oss för att få en gratis offert för arbetet.

Fönsterbyte Helsingborg

Är det dags att byta fönster?

Vi på Meckbygg har lång erfarenhet av att byta ut och montera dit nya fönster. Alla hus behöver byta sina glasade partier då och då. Det är helt enkelt en investering i såväl bostadens kvalitet som värde.

Genom att byta fönster kan husets uppvärmning bli billigare. Det kan även leda till minskat drag. Detta beror på att nya modeller har en bättre isoleringsförmåga än äldre modeller. Att byta ut alla fönster på en och samma gång är en väl värd investering. Vi arbetar skickligt och effektivt, så ett byte tar inte allt för lång tid.

Det går bra att byta fönster året runt, såväl på sommaren som på vintern, vid sol och regn. Våra vana fönsterbytare är nämligen experter på att utföra sitt jobb snabbt.

Generellt är det dags för ett fönsterbyte efter 30-40 år, det är den beräknade tekniska livslängden för gamla modeller. Livslängden kan dock vara kortare än så. Det beror bland annat på vilka material dina fönsterrutor och fönsterkarmar består av. Andra faktorer som spelar in är vädret, såsom sol och vindar, samt avgaser eller hur väl du har tagit hand om fönsterna.

Är du osäker på om bostadens glasade partier behöver bytas ut? Kontakta oss på Meckbygg så hjälper vi dig!

Fönsterbyte Helsingborg
Meckbygg river och monterar nya fönster

Att byta glasade partier är inte svårt, men ett snabbt och välgjort byte kräver en skicklig hantverkare och många verktyg och material. Vårt byggföretag hjälper dig med allt som har med fönsterbytet att göra.

  1. Till att börja med hjälper vi dig att beställa de nya fönsterrutorna. Det finns ett stort urval att välja mellan beroende på vilken stil på huset du har och vilka material du vill använda. Dagens moderna rutor är alla välisolerade och energibesparande.
  2. Därefter river vi ut det gamla fönstret tillsammans med fönsterfodret och fönsterkarmen. När vi har en gjort det rent och fint har vi ett stort hål i väggen kvar.
  3. I hålet monterar vi den nya fönsterkarmen så att den passar perfekt i hålet.
  4. Vi tätar med fönsterdrev och monterar fönsterbleck.
  5. När de nya glasrutorna är på plats kan du njuta av ett naturligt ljusinsläpp som lyser upp rummet.

Vi tar oss an fönsterbyten i såväl Helsingborg som Landskrona med omnejd. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Dags för ett fönsterbyte i Helsingborg?

Vi erbjuder fönsterbyte i Helsingborg med omnejd. Kontakta oss gärna om du är i behov av nya fönster. Vi hjälper dig att hitta rätt storlek, modell och utseende för just ditt hus. Därefter kommer vi hem till dig och river ut de gamla glasrutorna innan vi monterar de nya fönstren.

Dags för ett fönsterbyte i Landskrona?

Drar det i rummet och fönstren immar igen? Vi erbjuder fönsterbyte i Landskrona med omnejd. Kontakta oss gärna om du vill byta dina fönsterrutor. Vi hjälper dig att hitta rätt storlek, modell och utseende för just ditt hus. Därefter kommer vi hem till dig och river ut de gamla glasrutorna innan vi monterar de nya fönstren.

Hitta dina nya fönster hos oss

Vi köper och säljer alla sorters fönster. Därför kan du garanterat hitta dina nya fönsterrutor i vårt stora utbud. Vi har många leverantörer som tillhandahåller glasade partier som passar hus av alla årsmodeller och utseenden. På så sätt kan du få nya välisolerade glasrutor som matchar husets design.

Är du osäker på vilka fönsterrutor som passar bäst i din bostad och vilka material du ska använda? Då kan du kontakta oss för att få råd.

Vi har fönster i alla material och storlekar

Det finns mängder med mina glasade partier att välja mellan. Bland det stora utbud som vi erbjuder finns bland annat material såsom PVC, aluminium och trä i olika utföranden och varianter. Givetvis finns det storlekar för alla behov, såväl för stora glaspartier som för små kattvindar.

Träfönster är det vanligaste alternativet för dagens bostäder, men de är ofta inte lika energieffektiva som nyare modeller. Både aluminiumfönster och PVC-fönster är bra alternativ med sina egna fördelar och nackdelar. Båda materialen har ett snyggt utseende och lång livslängd samtidigt som de är energieffektiva.

Vi kan köpa in och montera såväl slagfönster och skjutfönster som fasta fönster. Det samma gäller för 2-glasfönster, 3-glasfönster och 4-glasfönster. Det är helt enkelt dina behov som styr. Vi finns här för att ge dig tips och råd om vad som passar bäst för din bostad och budget.

byggnadsarbete

Före

hus

Efter

LÅT OSS ARBETA IHOPinfo@meckbygg.se

ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se
ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se