Låt Meckbygg AB gjuta din betongplatta.

Vi är specialister på betong och våra duktiga byggarbetare gjuter allt från betongplattor till nya golv. Om du är i behov av en byggfirma för ditt byggprojekt så kan du kontakta oss på Meckbygg AB. Hos oss får du alltid personlig kontakt och en gratis offert.

bygga hem

Betongarbeten för företag och
privatpersoner

Vi utför betongarbeten både för företag och privatpersoner i Helsingborg och Landskrona med omnejd. Du kan därför kontakta oss oavsett vad projektet handlar om.

Vi har under årens lopp genomfört en stor mängd byggprojekt med betong. Ta gärna en titt bland våra referensprojekt för att se vårt arbete med egna ögon.

Våra kunniga hantverkare har lång erfarenhet av betongarbete och de har all den kompetens som krävs för att säkerställa ett bra resultat. Vi har bra kontakt med såväl leverantörer som underleverantörer för att fastställa att arbetet alltid flyter på smidigt. Vi jobbar hårt för att bli klara inom den utsatta tidsramen.

betongplatta Helsingborg
Våra tjänster inom betong

Vår kunskap i kombination med vår erfarenhet innebär att vi kan erbjuda tjänster av högsta klass. Vi är lika noggranna med förarbetet som med finishen. Alla moment är nämligen lika viktiga för att den slutliga konstruktionen ska få ett önskvärt resultat. Du kommer därför att se oss arbeta extra noggrant med själva grunden.

Grundarbete

Vi utför ett komplett grundarbete under varje arbete. Hit räknas bland annat formning, armering och gjutning.

Betonggrund eller Betongplatta

Vi kan gjuta en betongplatta på marken för alla sorters byggprojekt, oavsett om det handlar om oisolerade garagegolv eller uppvärmda betonggolv i familjehus. En platta på marken passar för alla typer av byggnader, oavsett hur de ska användas. En betongplatta för stora konstruktioner gjuter vi direkt på plats.

Betonggjutning

Vi gjuter betong i alla former, allt från en platta på marken till en utomhustrappa. Betong är det bästa materialet för att gjuta golv, både de som ska täckas av parkett eller matta och de som ska vara synliga. Materialet är enkelt att få helt rakt och det har dessutom den bästa stabiliteten.

Renovering av gamla betongplattor

Om du har en trasig betongplatta eller ett betonggolv med sprickor i så kan vi torrslipa och reparera dessa.

Mönsterbetong

Vi utför mark- och anläggningsarbeten med präglad markbetong ute i din trädgård. Du kan få fin betong på allt från trädgårdsgångar till garageuppfarten. Du som kund får välja vilket mönster du vill att betongens yta ska ha. Mönsterbetong är ett ypperligt material för dig som vill ha ett slitstarkt och underhållsfritt underlag utan ogräs.

Tilläggsisolering av källargolv

Om du vill skapa en bättre isolering i byggnaden, då kan vi tilläggsisolera ditt källargolv. Vi river då ut den gamla betongplattan, renoverar, tilläggsisolerar och gjuter sedan ett nytt golv.

Meckbygg erbjuder såväl skräddarsydda lösningar som konsultationer angående vilken sorts betong som är bäst att använda för ditt projekt. Vi kan helt enkelt betongkonstruktion!

Därför ska du välja betong

Betong är ett naturmaterial som är oerhört slitstarkt och beständigt. Med detta material kan du få allt från en stabil husgrund till ett fint inomhusgolv. Det finns helt enkelt inget vi inte kan skapa med betong. Materialet har en väldigt lång livstid och är inte lättpåverkat av fuktskador.

Det är dessutom ett utmärkt material ur en miljösynpunkt. Betong har nämligen en mycket liten miljöpåverkan jämfört med många andra byggmaterial.

Få 30 % avdrag på arbetskostnaden

Meckbygg erbjuder dig att använda ditt ROT-avdrag på alla våra byggprojekt, inklusive betongkonstruktioner. Avdraget innebär att du kan sänka arbetskostnaden med hela 30 % upp till 50 000 kr per person och år. Det kommer att ge dig en lägre slutfaktura och ett billigare byggprojekt.

Vi gör avdraget direkt på din faktura och ansöker sedan om det preliminära avdraget hos Skatteverket. Det innebär således inget merarbete för dig som kund, bara sparade pengar.

Vi erbjuder en komplett byggtjänst

Du kan anlita oss på Meckbygg för både små och stora projekt inom betong. Vi kan gjuta en betongplatta för såväl stora industrihallar som oisolerade garage och stora husgrunder.

Eftersom vi är ett fullservice företag i byggbranschen så kan vi även hjälpa dig med all konstruktion av byggnaden ovanpå den betongplatta vi gjutit. Vi har kunniga hantverkare för både betong, el, snickeri och VVS.

betongplatta Helsingborg

Före

byggnadsarbete

Efter

Maintenance

Whether you want to update your current design or complete remodeling, we can quickly and efficiently fix any issue.

How Much Does It Cost

National Average$45,376
Typical Range$18,473 - $74,728
Low End$3,700
High End$150,000
bygga hem

Väl utfört betongarbete av Meckbygg

Vi är en byggfirma med lång erfarenhet och stor kunskap inom alla områden. Våra duktiga hantverkare och underleverantörer ser till så att du alltid får ett fackmannamässigt utfört projekt med fint resultat.

Vi lägger stor vikt vid att ha våra kunder i fokus. Därför erbjuder vi en leveranstrygghet där vi har nära kontakt såväl innan som under projektets gång. Vi vill helt enkelt skapa en trygg miljö där du som kund kan ha förtroende för oss. Under vårt arbete har vi både ett långsiktigt miljötänk och ett konstant säkerhetstänk.

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om vår betongkonstruktion eller få en gratis offert.

LÅT OSS ARBETA IHOPinfo@meckbygg.se

ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se
ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se