OUR SERVICESBemanningsföretag

Att hitta kompetent personal i byggbranschen kan vara en stor utmaning. Behovet av personal varierar dessutom stort beroende på vilka byggprojekt som kommer in. Det finns alltid ett stort behov utav personal, men att hitta rätt kunskap till rätt projekt kan vara svårt. Genom att anlita vårt bemanningsföretag behöver du aldrig tacka nej till förfrågningar från kunder.

Med hjälp av vår bemanning kommer du både att öka din omsättning och få personal som presterar bra på arbetsplatsen. Låt oss ta hand om hantverkarna så kan du driva din verksamhet!

Har du en tom fläck i trädgården där du vill ha ett litet hus? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.
WHOLE HOME RENOVATION
Uisque molestie, arcu et iaculis mollis orci lacus facilisis pede, non euismod arcu ante quis massa ea tamquam salutandi nec.
KITCHEN REMODELING
Et legimus adipisci his. Vocent facilisis theophrastus et sed. Ea ignota mnesarchum intellegam qui verear neglegentur.
BASEMENT FINISHING
Morbi eget libero ac tortor fringilla faucibus. Cras dolor integer sapien quisque fringilla vivamus sed lacus id urna facilisis tempus.
BATHROOM RENOVATION
Feugiat consectetuer ne mea, exerci accusata at eam, gloriatur vituperata no sea. Mazim fabellas salutandi mea cu omnes.
byggande av hus

För privatpersoner – Anlita hantverkare från Meckbygg

Har du ett byggprojekt på gång och är i behov av duktiga hantverkare? Då kan du hyra in skickliga byggarbetare från oss på Meckbygg.

Inget arbete är för stort eller för litet för oss. I vårt bemanningsbolag har vi hantverkare för alla moment under ett byggprojekt. Med rätt behörigheter och fackmannamässig kunskap får du snabbt och enkelt hjälp med att resa den där väggen, byta ut den där dörren eller att bygga det där attefallshuset som du har drömt om.

Givetvis får du alltid en gratis offert. Kontakta oss för att få veta mer!

konstruktion
För företag – Hyr in personal från Meckbygg

Meckbygg är rätt val för dig som behöver hyra in personal till ditt byggprojekt. Vårt bemanningsföretag i Skåne hyr ut kvalificerad personal för alla sorters projekt. I vårt bemanningsbolag finns allt från snickare och elektriker till takläggare. I byggbranschen varierar behovet av personal stort beroende på vilka byggprojekt som kommer in. Men med vår bemanning finns alltid rätt personal tillgänglig.

Vi ordnar med:

  • Kompetent personal
  • Verktyg
  • Arbetsbilar
  • Arbetsledning
  • Boende

Bemanningsroll är bara en av många roller vi har. Vi hyr ut personal med mycket erfarenhet, vilket är perfekt för dig som behöver extrahjälp till ett byggprojekt. Du bestämmer själv om du vill hyra in personal med eller utan arbetsledning.

Vid behov kan vår personal kan komma utrustad med såväl verktyg som arbetsbilar. Genom att vår personal tar med sig sina egna standardverktyg behöver du inte ordna med något annat än instruktioner när de anländer. Ange exakt vad dina behov är när du kontaktar oss. Då kan vi snabbt hjälpa dig att finna rätt resurser.

Vid förfrågan kan vi ordna med bemanning som hyrs ut på kontrakt. Det går även bra att hyra personal på timmar. Du väljer själv hur länge du binda upp dig. Meckbygg kan ordna med allt från boende till transport så att ni inte behöver ordna med någon logistik. Det ska vara enkelt att hyra personal från oss!

Bemanningsföretag innebär en trygg lösning

Att hyra in personal från vårt bemanningsföretag är en trygg lösning när branschen skriker efter kompetent personal. Med rätt yrkeskraft slipper du oroa dig för om projekt blir fackmannamässigt utförda eller inte.

Vi ordnar med:

  • Löner
  • Sociala avgifter
  • Ansvarsförsäkring

Vårt bemanningsbolag ordnar inte bara med kvalitetstestad personal, utan även med verktyg, bilar och boende vid behov. Givetvis tar vi fullt ansvar för den personal vi hyr ut. På så sätt kan du känna dig trygg med att vi tar över arbetsgivaransvaret. Som bemanningsföretag betalar vi ut löner, sociala avgifter, eventuell sjuklön och så vidare. Vi ordnar även med ansvarsförsäkringar och ser till att all vår personal har rätt behörighet när det krävs.

Vilken bemanning behöver ditt företag idag?

Som bemanningsföretag i Helsingborg och Landskrona med omnejd är vi stolta över att ha bred kompetens och stor samlad erfarenhet bland personalen. Vår personaluthyrning kan förse dig med hantverkare inom såväl nyproduktion som ombyggnader, tillbyggnader och renoveringar. De är vana vid att jobba på stora projekt såsom skolor, kontor och bostäder.

Vi ordnar med personal som är kunniga inom mark & anläggning, byggnation, drift & underhåll samt allt däremellan. Eftersom vi kan erbjuda all personal på ett och samma ställe så blir det enkelt för dig att bemanna dina pågående projekt, oavsett om det handlar om flera veckor eller enstaka timmar. Ofta kan vi stötta er även vid kort varsel.

Maintenance

Whether you want to update your current design or complete remodeling, we can quickly and efficiently fix any issue.

How Much Does It Cost

National Average$45,376
Typical Range$18,473 - $74,728
Low End$3,700
High End$150,000
byggande av hus

Meckbygg – Bygg och bemanning

Behöver du hyra in personal till ditt byggprojekt? Då ska du kontakta oss på Meckbygg. Eftersom vi själva är ett byggföretag vet vi exakt vad du behöver. På så sätt är det enkelt för oss att ge dig rätt personal vid rätt tidpunkt.

Hör av dig till oss för att gå igenom vilka lösningar vi kan erbjuda dig. Bara personal eller även tillägg såsom verktyg och arbetsbilar. Kanske är det billigare att hyra in en komplett service än vad du tror. Varför inte testa vårt bemanningsföretag för ett kortare uppdrag. Om du är nöjd med hur vi bemöter dig som kund och hur väl våra hantverkare presterar så är det sedan möjligt att hyra in personalen för en längre tid.

Vi ger dig gärna ett gratis kostnadsförslag för vad vår bemanning skulle kosta ditt företag. Givetvis binder du inte upp dig till något. Välkommen att kontakta oss redan idag!

LÅT OSS ARBETA IHOPinfo@meckbygg.se

ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se
ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se