Badrumsrenovering

OUR SERVICESBadrum

Många bostadsägare drömmer om att renovera bostadens badrum. Det är dock ett dyrt projekt så det är viktigt att allt blir helt rätt.

Ett våtutrymme ska inte bara vara korrekt byggt och funktionellt, utan det ska även vara vackert designat och härligt att vistas i. En nybyggd toalett eller ett nyrenoverat duschrum må vara en stor investering, men det är också något som ökar bostadens värde.

Meckbygg hjälper dig med såväl nybyggen som renoveringar. Kontakta oss för att få en gratis offert.

Har du en tom fläck i trädgården där du vill ha ett litet hus? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.
WHOLE HOME RENOVATION
Uisque molestie, arcu et iaculis mollis orci lacus facilisis pede, non euismod arcu ante quis massa ea tamquam salutandi nec.
KITCHEN REMODELING
Et legimus adipisci his. Vocent facilisis theophrastus et sed. Ea ignota mnesarchum intellegam qui verear neglegentur.
BASEMENT FINISHING
Morbi eget libero ac tortor fringilla faucibus. Cras dolor integer sapien quisque fringilla vivamus sed lacus id urna facilisis tempus.
BATHROOM RENOVATION
Feugiat consectetuer ne mea, exerci accusata at eam, gloriatur vituperata no sea. Mazim fabellas salutandi mea cu omnes.
byggande av hus

Behöver du hjälp med ditt badrum?

Badrummet är ett av bostadens viktigaste rum. Här tillbringar du mycket tid varje dag och vattnet flödar konstant. Det är därför viktigt att rummet är rätt byggt för att inte skada resten av byggnaden. En normal livslängd för ett badrum är 15-25 år. Därefter börjar det bli dags att tänka på en renovering eftersom tätskikt, fuktspärr och annat är utslitet.

Våra byggtjänster inkluderar:

 • Nybygge
 • Renovering

Det är viktigt att våtrum har bra ventilering så att fukt kan försvinna. Dålig ventilation kan annars ge svartmögel möjlighet att få fäste och börja växa. Om du är osäker på rummets skick kan du be att en inspektör besiktigar det. En besiktning är alltid billigare än en badrumsrenovering. En komplett renovering är ofta nämligen en dyr historia.

konstruktion
Nybyggen av badrum

Vi bygger helt nya våtutrymmen från grunden. Oavsett om du vill ha en ny toalett i ett existerande hus eller ett nytt duschrum i en nytillkommen utbyggnad så kan vi ordna det. Vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi ordnar med allt från material till de hantverkare som behövs för att påbörja och slutföra projektet.

I nybyggen säkerställer vi att det finns ett vattentätt skikt på såväl väggar som golv. Dessutom ska det finnas vattenavvisande ytskikt på alla andra ytor. Detta för att säkerställa att rummet är korrekt byggt och att fukt inte kan komma in i fuktkänsliga utrymmen. I våtrum kan du välja mellan våtrumsmatta, målning och keramiska material på golv och väggar.

Våra duktiga hantverkare ser till att alla rum:
 • Är fackmannamässigt byggda
 • Uppnår svensk standard
 • Blir godkända vid en besiktning.
Vad kostar det att bygga ett nytt badrum?

Alla våra kunder vill veta vad det kostar att bygga ett helt nytt våtutrymme i bostaden, oavsett om det gäller en toalett, en tvättstuga eller ett duschutrymme. Det är dock svårt att ge ett exakt svar. Slutpriset beror nämligen på hur stort rummet är, vad det ska innehålla för funktioner och vilka materialval du gör. Kontakta oss gärna för att få en gratis offert. Hos oss sparar du 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kr med ditt ROT-avdrag, vilket ger dig ett lägre slutpris.

Renovering av gamla badrum

Du bör renovera bostadens våtutrymmen om de är för gamla, om ventilationen är dålig eller om de är fuktskadade. Men givetvis kan du även renovera om du vill ha en modernare stil och design på ytskikten. Vi utför badrumsrenovering i Helsingborg med omnejd.

Vid en renovering kan vi bland annat utföra följande moment:
 • Riva ut gammal inredning och ytskikt
 • Bila för nya rör och avlopp
 • Montera nya avlopp och lägga in nya vattenrör
 • Koppla in el och installera golvvärme
 • Bygga ny fuktspärr och nya ytskikt
 • Lägga in kakel och klinkers
 • Montera ny badrumsinredning

Vårt byggföretag tar sig an alla moment vid en badrumsrenovering. Vi har många skickliga hantverkare som har kunskap att utföra de olika momenten.

Garanti enligt svensk standard

Ett badrum utsätts för stora mängder vatten, kondens, luftfuktighet och väta. Ett undermåligt byggprojekt kan därför ge vattenskador på byggnaden. Därför är det viktigt med ett fackmannamässigt utfört arbete och hög kvalitet på såväl arbete som material.

För oss är det viktigt att badrummet blir bra och att du som kund blir helt nöjd. Våra kunniga hantverkare utför alla arbetsmoment mycket skickligt och givetvis utlovar vi en garanti enligt svensk standard.

Behöriga hantverkare

Om du anlitar oss på Meckbygg så kan du känna dig trygg med det faktum att vi har kvalitetssäkrade hantverkare. Såväl anställda som underleverantörer har rätt kompetens och lång erfarenhet av att bygga och renovera badrum.

Givetvis har vi hantverkare som är behöriga elektriker enligt Elsäkerhetsverket och behöriga VVS-montörer enligt GVK:s Säkra Våtrum eller BKR:s BBV. På så sätt kan vi erbjuda dig ett komplett badrumsprojekt med all den yrkeskunskap som krävs. Slutresultatet blir ett fackmannamässigt utfört arbete.

Maintenance

Whether you want to update your current design or complete remodeling, we can quickly and efficiently fix any issue.

How Much Does It Cost

National Average$45,376
Typical Range$18,473 - $74,728
Low End$3,700
High End$150,000
byggande av hus

Få en gratis offert från Meckbygg

Är du intresserad av att anlita Meckbygg för badrumsrenovering i Helsingborg och dess omnejd? Då kan du kontakta oss för en gratis offert. Du binder inte upp dig för något när du ber om ett kostnadsförslag.

Vårt företag erbjuder bra priser, ROT-avdrag och en fastställd tidsplan så att du vet när byggprojektet ska vara slutfört. Givetvis ger vi dig uppdateringar varje vecka så du vet hur arbetet fortskrider. Hos oss kan du känna dig helt trygg!

Kika gärna på våra referensbilder för att se hur vi arbetar både med badrum och med andra byggprojekt.

LÅT OSS ARBETA IHOPinfo@meckbygg.se

ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se
ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se