Uterum1

Låt oss bygga ditt Uterum

Vill du binda ihop huset med trädgården och bygga ett vackert uterum? En naturlig träffpunkt för såväl släkt som vänner under årets varmare månader. Ett rum med stora glaspartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och här får du en känsla av att sitta ute samtidigt som du sitter skyddad under tak.

Vi tar oss an alla sorters byggprojekt, oavsett om du har en färdig byggsats eller om du vill spåna idéer och ta fram en ritning med oss för det nya rummet. Du väljer själv om du vill anlita oss för vissa delmoment eller för totalentreprenad. Kontakta oss gärna för en gratis offert om du vill ha ett uterum i Helsingborg med omnejd.

hus

3 sätt att bygga uterum

Att bygga ett nytt rum som sammanbinder ute med inne är ett relativt stort projekt. Exakt hur stort det är varierar beroende på hur ditt nya drömbygge ser ut. Om du väljer att bygga ett mindre rum så behöver du inte ansöka om bygglov först.

När du anlitar oss har du tre olika alternativ att välja mellan:

  • Lösvirke – Vi bygger i lösvirke utefter förslag och ritningar
  • Färdiga byggsats – Vi monterar en färdig byggsats från en leverantör
  • Designhjälp – Vi tar fram förslag på konstruktion och design samt bygger

Oavsett vilken variant du väljer så ska grunden förberedas för den nya tillbyggnaden. Marken ska jämnas ut och en betongplatta eller plintar ska gjutas. Grundarbetet är precis lika viktigt som uppbyggnaden av själva rummet. Vi kan även lägga in lyxiga detaljer såsom golvvärme och klinkergolv.

byggnadsarbete
Lösvirke

Att bygga ett uterum med lösvirke är ett bra alternativ för dig som har en låg budget. Materialet brukar nämligen bli billigare, även om arbetet tar lite längre tid. Våra hantverkare bygger utefter de förslag och ritningar som du förser oss med.

Om du väljer att bygga i lösvirke så finns det inga begränsningar i design och materialval. Här bestämmer du själv vilken budgetnivå du vill lägga dig på. Du kan få både en fristående altan och en fasadmonterad altan.

Färdig byggsats

Vi monterar även färdiga uterum med en färdig byggsats. Vi samarbetar med flera leverantörer som du kan beställa av, men det går även bra att anlita oss till en byggsats som du redan har beställt. En färdig byggsats går ofta snabbt att montera och du vet exakt hur rummet kommer att se ut.

Med en byggsats får du en komplett paketlösning där du kan välja alltifrån glaspartier och tak till storlek. De flesta byggsatser går dessutom att skräddarsy utefter dina önskemål. På så sätt kan du få en altan som passar ditt hus utseende.

Designhjälp

Om du vet att du vill ha ett uterum vid din bostad men du saknar ritningar, då kan vi hjälpa dig. Vi kan ta fram förslag på såväl konstruktion som design för ditt drömrum. Därefter låter vi våra hantverkare bygga rummet utefter de godkända ritningarna.

Här får du ett personligt uterum som är designat och byggt utefter just dina önskemål gällande planlösning och utseende. Givetvis kan vi även designa och bygga ett fint trädäck runt själva rummet för ännu mer yta. Allt från stomme till skjutpartier blir noga genomtänkt och skräddarsytt utefter dina behov och önskemål.

Vinterbonat uterum

Vill du njuta av rummet under sommarens varma månader och sedan stänga dörrarna, eller vill du kunna använda det även under vår och höst? Vi bygger inte bara extra rum för användning på sommaren, utan vi bygger även vinterbonade rum. Du får du en fantastisk extrayta under hela året.

Bygga uterum med totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vårt byggbolag utför alla delar av arbetet. Om du anlitar oss för totalentreprenad så behöver du inte göra någonting. Vi ser till att en tom plätt i trädgården förvandlas till ett vackert rum som är redo att möbleras. Givetvis ger vi dig en rapport varje vecka så du vet hur arbetet fortskrider.

Med vår totalentreprenad kan du känna dig trygg med vetskapen om att alla delar av arbetet blir korrekt och fackmannamässigt utförda. Vi hjälper dig med allt från planering och beställning till uppbyggnad. Du som kund slipper dessutom ha ett stort ansvar och givetvis får du en personlig kontakt på vår byggfirma.

betongplatta Helsingborg

Före

hus

Efter

Maintenance

Whether you want to update your current design or complete remodeling, we can quickly and efficiently fix any issue.

How Much Does It Cost

National Average$45,376
Typical Range$18,473 - $74,728
Low End$3,700
High End$150,000
byggnadsarbete

Bygg uterum i Helsingborg med ROT-avdrag

Är du intresserad av att bygga ett uterum men är osäker på vad kostnaden kommer att bli? Då kan du kontakta oss för att få en kostnadsfri offert. Du binder inte upp dig för något om du beställer en offert.

Hos oss på Meckbygg kan du använda ditt ROT-avdrag, vilket innebär att slutkostnaden för ditt bygge kommer att bli billigare. ROT-avdraget tillåter dig att dra av 30 % av arbetskostnaden upp till 30 000 kr per person och år. Det är mycket förmånligt för dig som behöver anlita hantverkare.

Kontakta oss via mejl eller telefon för att få en offert.

LÅT OSS ARBETA IHOPinfo@meckbygg.se

ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se
ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se