Välj Rätt Byggföretag

OUR SERVICESByggföretag – Så hittar du en seriös firma!

Har du planer på att bygga om hemma, eller vill du kanske renovera övervåningen? Då har du med säkert tänkt tanken: ”Hur hittar jag ett bra byggföretag?” både en och två gånger. Att hitta en pålitlig och kompetent byggfirma med duktiga hantverkare kan nämligen kännas som en svår uppgift. Det finns otroligt många firmor att välja mellan och det är svårt att veta vilka som är seriösa.

Vi på Meckbygg har funnits i många år och har en stor yrkesstolthet. När du anlitar oss får du ett tryggt och pålitligt företag som slutför sina projekt i tid. Vi ska nu tipsa dig om sju saker som kännetecknar ett seriöst byggföretag. Sedan kan du med egna ögon se hur vi gör vårt bästa för att uppfylla alla sju delar.

Bra kommunikation av byggföretaget

Det är viktigt att byggföretaget har en bra kommunikation med dig som kund. Du kommer snabbt att märka hur lång tid det tar att få svar på dina frågor och på vilket sätt företaget kommunicerar. Måste du alltid ringa in till företagets växel eller får du en personlig kontakt under byggprojektets gång?

En bra kommunikation kännetecknas av att du löpande får information, såväl före som under projektet. Då kan du känna att du har full koll på vad som sker. På Meckbygg erbjuder vi leveranstrygghet för dig som kund. Genom täta rapporteringar får du varje vecka information om hur många timmar vi har arbetat och vad vi har gjort.

byggande av hus

Goda omdömen

Något som kännetecknar ett seriöst byggföretag är goda omdömen. Det visar att företaget har utfört ett bra arbete. Fina omdömen kan komma från såväl tidigare kunder som leverantörer. Ett fint omdöme kan till exempel handla om att en vän eller arbetskamrat rekommenderar byggfirman till dig. Både positiva och negativa omdömen kan ge dig viktig kunskap om företaget.

konstruktion

Kunniga hantverkare hos byggföretag

Det är viktigt med kunniga hantverkare som inte bara besitter kompetens och erfarenhet, utan även rätt behörigheter. Det är trots allt hantverkarna som ska utföra allt jobb och se till att det blir både snyggt och fackmannamässigt utfört. Fråga därför byggfirman om vilken kompetens de har bland sin egen personal och bland underleverantörer. Om ett och samma företag kan ordna med all personal så blir det enklare för dig som kund.

Meckbygg har kunniga hantverkare med lång erfarenhet av byggprojekt. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra anställda och underleverantörer. Om du anlitar oss kan vi erbjuda totalentreprenad med alla hantverkare som behövs för just ditt byggprojekt.

Erbjuder gratis offert

Ett seriöst byggföretag i Landskrona, Helsingborg och övriga Sverige ska alltid erbjuda en gratis offert. Det ska helt enkelt inte kosta dig något att samla in prisförslag från olika byggfirmor. Genom att be om olika offerter får du en överblick över vad såväl arbetstid som material kommer att kosta för det byggprojekt du planerar.

Fina referenser och referensprojekt

Fina referenser är alltid viktigt. Då vet du att företaget har utfört bra och välgjorda jobb som tidigare kunder är nöjda med. Be alltid om att få se referensbilder från tidigare projekt. Referensbilder visar att byggföretag är stolta över sina projekt och dessutom får du en insyn i såväl arbetsprocessen som kvalitén på bygget.

Behöver du ett byggföretag i Helsingborg? Då hittar du Meckbyggs referensbilder här på vår hemsida. Vi har gott om referensbilder från diverse projekt där vi har byggt allt från altaner och betongtrappor till hela utbyggnader.

God materialkunskap

Ett seriöst byggföretag ska ha full koll på vilka material som ska användas. De ska även kunna beställa allt det material som krävs så att du som kund inte behöver ordna med något annat än att anlita själva byggfirman. En bra firma ska dessutom kunna ge dig råd och tips angående vilka material som bör användas. Det är viktigt eftersom gemena man oftast inte har någon större kunskap om olika material.

Byggföretaget är registrerat för F-skatt och moms

Hur ska du veta om ett byggföretag faktiskt existerar, än mindre är seriöst? Det gör du bäst genom att undersöka om företaget är registrerat för F-skatt och moms. En seriös byggfirma är alltid registrerad som ett företag och du hittar alla företag hos Allabolag.

Maintenance

Whether you want to update your current design or complete remodeling, we can quickly and efficiently fix any issue.

God materialkunskap

National Average$45,376
Typical Range$18,473 - $74,728
Low End$3,700
High End$150,000
byggande av hus

Anlita Meckbygg i Landskrona och Helsingborg

Om du söker efter ett byggföretag i Helsingborg eller Landskrona och dess omnejd så kan du kontakta oss på Meckbygg. Vår byggfirma besitter stor kunskap och kompetens. Vi har såväl anställda som duktiga underleverantörer med lång erfarenhet och rätt behörigheter.

Hos oss står alltid kunderna i fokus. Vi har en tät kontakt med utförlig veckorapportering under byggets gång. Dessutom erbjuder vi låga priser, ROT-avdrag, schyssta avtal och kunnig arbetskraft.

Kontakta oss gärna för att få svar på alla dina frågor eller för att be om råd angående ditt byggprojekt. Vi erbjuder en gratis offert utan att du binder upp dig till något.

LÅT OSS ARBETA IHOPinfo@meckbygg.se

ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se
ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se