Byggfirma

OUR SERVICESByggfirma i Helsingborg och Landskrona

Planerar du att påbörja ett byggprojekt hemma? Då behöver du anlita en seriös byggfirma som kan hjälpa dig med allt från ritningar till färdigt resultat. Det finns gott om byggfirmor i Helsingborg som kan hjälpa dig med lösningar. Vi är en av dem!

Genom att anlita ett byggföretag som har ett genuint intresse för hantverk så kommer du att få ett professionellt resultat. Det finns dock mycket att tänka på när du ska välja företag. Offerter, avtal, tydlighet och kunniga hantverkare bör ha högsta prioritet när du jämför olika företags erbjudanden.

Hur anlitar jag en byggfirma?

Något av det första du måste göra när du planerar ett nytt byggprojekt är att hitta ett bra byggföretag. Meckbygg är en byggfirma i Landskrona och Helsingborg med många års erfarenhet. Vi är så stolta över vårt företag att du mer än gärna får jämföra oss med andra firmor i området! Innan du anlitar ett byggbolag är det nämligen bra att göra just det – jämföra olika företag och deras offerter.

  • Ta in offerter
  • Fråga om ROT-avdrag
  • Jämför byggföretag
  • Läs noggrant igenom avtal

Vi rekommenderar dig att ta in offerter från minst tre olika företag. Då får du snabbt en överblick av kostnaderna och vilka priser olika leverantörer erbjuder. Fråga om företaget erbjuder ROT-avdrag. Det är inget som är obligatoriskt att erbjuda, men det är väldigt förmånligt för dig som kund. Avdraget ger dig nämligen ett mycket lägre slutpris.

Jämför olika byggfirmor i Helsingborg och andra städer mot varandra. Det är bra att inte bara jämföra pris, utan även kompetens, kunskap och erfarenhet. Fråga vilken erfarenhet företagets hantverkare har och hur många procent av alla byggprojekt som har genomförts inom den utsatta tidsramen. Be gärna om att få se referensbilder. Du hittar våra referensbilder här på hemsidan.

När du har bestämt dig för att anlita ett byggbolag, då är det viktigt att ni skriver ett bra avtal.

byggande av hus

Vad kännetecknar en bra byggfirma?

Vad kännetecknar egentligen en bra byggfirma och hur ska du kunna skilja de bra från de oseriösa? Vi som driver en byggfirma i Landskrona och Helsingborg vet hur viktigt det är med kommunikation. I vår kommunikation med kunden syns det direkt hur kunniga, seriösa och pålitliga vi är. Vi sätter därför alltid våra kunder i fokus och har en tät kontakt såväl innan som under arbetets gång.

Ett seriöst byggföretag ska ha goda referenser, både från kunder och leverantörer. Du kan enkelt hitta referenser på såväl Google som från privatpersoner. Glöm inte att kontrollera att firman har F-skattsedel och är momsregistrerad.

konstruktion

Hitta rätt hantverkare

Det du behöver till en nybyggnation, ett tillbygge eller en renovering är duktiga hantverkare. Det är detta som byggfirman tillhandahåller, det vill säga arbetskraften. Dessutom ingår det vanligtvis såväl material som verktyg i kostnaden.

Det är bra om ett och samma bolag kan tillhandahålla all arbetskraft som behövs, från behöriga elektriker till duktiga snickare. Då behöver du inte anlita flera olika bolag. På Meckbygg har vi både duktiga byggarbetare och täta samarbeten med underleverantörer för att kunna erbjuda de bästa hantverkarna i området.

Pris, avtal och ROT-avdrag

Priset är viktigt vid ett byggprojekt, men det är inte allt. Det är minst lika viktigt att anlita en seriös byggfirma som erbjuder ett schysst avtal. Ett skriftligt avtal ökar tryggheten för dig som kund och du vet vad alla parter har att rätta sig efter. Ett lågt pris kommer tyvärr att stå dig dyrt om du råkar anlita en oseriös firma som inte avslutar det påbörjade projektet.

När du har kommit överens med en byggfirma om projektet så är det dags att skriva avtal. Det som bör anges i avtalet är bland annat arbete, pris, tidsram och kompensation vid försenat bygge. Kontrollera att byggfirmans namn och organisationsnummer står med på avtalet.

Fundera på om du vill ha löpande kostnader eller ett fast pris. Löpande kostnader kan ge dig ett högre slutpris än du räknat med. Glöm inte fråga om byggbolaget använder sig av ROT-avdrag. Då får du dra av hela 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person och år. Det kommer att ge dig ett väsentligt lägre slutpris på byggprojektet. Du får det lägre priset direkt på fakturan och byggbolaget ansöker sedan om det preliminära avdraget hos Skatteverket.

Maintenance

Whether you want to update your current design or complete remodeling, we can quickly and efficiently fix any issue.

How Much Does It Cost

National Average$45,376
Typical Range$18,473 - $74,728
Low End$3,700
High End$150,000
byggande av hus

Meckbygg – med erfarenhet och rätt kompetens

Vi på Meckbygg utför ett genuint hantverk med fackmannamässig profession. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en pålitlig byggfirma i Helsingborg som hjälper dig med såväl stora som små projekt. Oavsett om du vill renovera ett sovrum eller bygga en helt ny utbyggnad till ditt hus så har vi rätt kompetens.

Såväl våra egna hantverkare som våra underleverantörer besitter stor kunskap och lång erfarenhet inom sina respektive områden. Vår byggfirma har hantverkare för alla moment och givetvis behörighet att installera såväl el som VVS i byggnader.

Vi anpassar alla projekt efter våra kunders önskemål. Vi har alltid våra kunder och miljön som högsta prioritet. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert för ditt byggprojekt.

LÅT OSS ARBETA IHOPinfo@meckbygg.se

ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se
ÖppeGder
Mån – Fre 08.00 - 16.00
Adress
Meckbygg AB
Gamla tågarpsvägen 277
253 56 Helsingborg
Ring oss
070 - 447 20 07
info@meckbygg.se